ISTRAŽIVANJE: Što roditelji trebaju? Uključi se, nagradi se!

Pozivamo Vas na sudjelovanje u istraživanju o potrebama roditelja

Za vrijeme pandemije, roditelji su se suočavali s nizom poteškoća za koje ih nitko nije pripremio. Velik dio odgovornosti pao je na leđa roditelja, a usklađivanje rada i obitelji bilo je teže nego ikada. Iako je većina mjera iza nas, kriza traje i dalje a neke posljedice još osjećamo i mi odrasli i djeca.

Zato u ovom istraživanju želimo čuti glas roditelja: želimo znati kako vam je bilo za vrijeme pandemije, što vam je bilo teško, što lako? Gdje ste bili za vrijeme potresa? Kako ste se vi i vaša djeca nosili sa svim događajima? Što te naučili iz tog iskustva? S kojim posljedicama se još uvijek nosite? Te kako vam zajednica (škola, susjedi, prijatelji, organizacije civilnog društva) može pomoći?

Uvid u ova i slična pitanja pomoći će u kreiranju odgovora na potrebe obitelji: kroz organizaciju akcija psihosocijalne podrške obiteljima te pripremu besplatnih edukativnih materijala na teme koje proizlaze iz istraživanja.

Tko može sudjelovati?

– Roditelj djece iz grada Zagreba; s djecom školaraca (dijete trenutno pohađa osnovnu ili srednju školu i u vrijeme potresa i pandemije je pohađalo školu)

Kako sudjelujete?

– sudjelujete u diskusiji fokus grupe, koja će se održati uživo na adresi Park Kate Šoljić 1.

Prijave i prijedloge termina primamo putem OBRASCA.

Za sudjelovanje dobivate poklon: bon trgovačkog lanca (DM) u vrijednosti 100kn + bon Centra za roditelje Klubko u vrijednosti radionice / predavanja po vašem izboru, iskoristivo godinu dana.

Za sva pitanja javite se na mail prostor.emancipacije@gmail.com

Pozivamo Vas na sudjelovanje u istraživanju o potrebama roditelja!