Donatorsko predavanje za roditelje i stručnjake

Od kuda dolaze bebe?

Zašto ljudi ubijaju?

Zašto je ovaj dečko tako debeo?

Dječja znatiželja je velika i djeca na svijet gledaju bez predrasuda. Tinejđeri pak saznaju za razne teme putem ekrana prije nego što su imali priliku o njima saznati na primjereniji način.

I dok djeca razigrano ispaljuju svoja pitanja, mi odrasli smo već stvorili predrasude, naučili osjećati nelagodu dok pričamo o seksu ili bježati od boli i tuge koju neke teme pobuđuju u nama. Zato često ostajemo zateknuti i nespremni na odgovore, pa ih izbjegavamo ili pribjegavamo malim lažima.

Kako se približiti dječjem svijetu, zašto je važno na vrijeme razgovarati i kako uopće krenuti u razgovor o tzv. “teškim“ i „škakljivim“ temama, koje su laži OK a koje nisu? 

Sve to saznajte na donatorskom predavanju „Kako pričati s djecom o teškim temama“. Voditeljica predavanja je Ivana Habuš Kraljević, voditeljica Centra za roditelje Klubko.

Sva prikupljena sredstva od kotizacija za ovo predavanje bit će donirana od strane naše Udruge djeci i mladima Dječjeg doma Vrbina Sisak u obliku božićnih poklona koje su poželjeli (bon za kozmetičke proizvode po vlastitom izboru u drogeriji) te, u slučaju da uplate premaše potreban iznos, korisnicima Udruge Ambidekster iz Zagreba u riziku od siromaštva u obliku higijenskih potrepština za djecu.
 
Ukupno prikupljen iznos od kotizacija kao i ukupno potrošen iznos na donacije bit će objavljeni na web stranicama Klubka i Eme. 
 
Akcija se provodi u sklopu projekta Umreženi u krizi koji provodi naša Udruga EMA s partnerima Udrugom IKS iz Petrinje i Udrugom Ambidekster iz Zagreba. 
Sva prikupljena sredstva od kotizacija za ovo predavanje bit će donirana od strane naše Udruge djeci i mladima Dječjeg doma Vrbina Sisak te, u slučaju da uplate premaše potreban iznos, korisnicima Udruge Ambidekster iz Zagreba u riziku od siromaštva.

Leave a comment