AKTIVNOSTI UDRUGE

edukacije

Edukacijsku aktivnost dijelimo na besplatna predavanja i radionice za roditelje koje Udruga pruža u zajednici i sadržaje kojima ostvarujemo važan izvor financiranja rada Udruge.

Besplatne sadržaje kreiramo u suradnji s volonterkama / volonterima Udruge.

Više o edukacijama za roditelje >>> Centar za roditelje

Godišnje održavamo besplatnu edukaciju za stručnjake u radu s djecom. Edukacije za stručnjake održavaju članovi Udruge i vanjski stručni suradnici.

Više o edukacijama za stručnjake >>> Centar za stručnjake 

SAVJETOVANJE I PODRŠKA

U sklopu besplatnog programa podrške roditeljima Klupko podrške održavamo grupne pričaonice i pružamo individualno savjetovanje za mame.

Organiziramo savjetodavne seminare za roditelje djece od jasličke do adolescentske dobi.

Više o podršci roditeljima >>> Centar za roditelje

U pripremi je program pružanja podrške stručnjacima koji rade s djecom. Više o podršci stručnjacima >>> Centar za stručnjake 

konferencija

Tematska godišnja konferencija je najveći i najvažniji događaj u organizaciji naše Udruge. Okuplja sudionike na predavanjima i drugim događanjima koja se održavaju čitav tjedan u ožujku.

Stručnjacima omogućuje razmjenu znanja, povezivanje i stvaranje novih ideja i suradnji. Osim mnogobrojnih kolega, sudionici konferencije su i roditelji koji imaju priliku na jednom mjestu poslušati različite predavače i informirati se o aktualnim temama iz područja razvoja, odgoja, obrazovanja i mentalnog zdravlja.

Više o konferenciji >>> Godišnja konferencija

ISTRAŽIVANJA

Za potrebe kreiranja i provedbe naših programa, projekata Udruge te na zahtjev vanjskih suradnika, partnera i poslovnih korisnika, kreiramo i provodimo istraživanja navika i potreba na odabranom uzorku korisnika kvalitativnim i kvantitativnim metodama.

Ako si zainteresiran/a za ovaj oblik suradnje slobodno nas kontaktiraj na prostor.emancipacije@gmail.com

suRADNJE

Udruga i njeni članovi surađuju s brojnim stručnim suradnicima, partnerskim udrugama i organizacijama, institucijama, firmama, umjetnicima i drugim subjektima na programima i projektima Udruge, gostovanjima na programima, projektima i događanjima te drugim oblicima partnerstva i suradnje.

Stručni suradnici na programima Udruge

Vanjski stručni suradnici iz područja razvoja, odgoja, obrazovanja i mentalnog zdravlja sudjeluju u ostvarivanju dijela programa korisničkog centra Klubko. Neki od stalnih suradnika postali su naši počasni članovi. Neki od suradnika doprinose našim programima kao volonteri Udruge.

Partnerske udruge i organizacije

Udruga ostvaruje partnerstva s drugim organizacijama civilnog društva na zajedničkim projektima i programima Udruge. Osim s organizacijama civilnog društva, suradnju ostvarujemo i s odgojno-obrazovnim i kulturnim institucijama, umjetničkim organizacijama i samostalnim umjetnicima, firmama te drugim poslovnim subjektima i pojedincima kroz zajedničke projekte, gostovanja, kreiranje sadržaja na zahtjev i druge oblike partnerstva i suradnje.

Donatori i sponzori

Poslovne subjekte koji bi željeli podržati naš rad pozivamo da nam se prethodno jave na info@klubko.hr radi dogovora o sklapanju ugovora i mogućnostima suradnje.

Članovi, korisnici i simpatizeri Udruge mogu pomoći radu Udruge svojim donacijama u skladu s osobnim željama i mogućnostima uplatom na iban udruge:

IBAN HR0324020061101023209 (Erste & Steiermärkische Bank d.d.)

Prostor emancipacije

Petrovogorska 8, 10000 Zagreb

SVRHA UPLATE: donacija udruzi

Ako doniraš, ne zaboravi nam poslati svoju e-mail adresu na prostor.emancipacije@gmail.hr kako bismo ti izdali Potvrdu o primitku donacije.

OSTVARENE SURADNJE

Familylab Hrvatska

Udruga Ambidekster klub

Udruga IKS Petrinja

KoHo pedagogija

Udruga Norda disleksija

Muzej Grada Rijeke

Knjižnica Silvija Strahimira Kranjčevića, Zagreb

OŠ Zapruđe, Zagreb

OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice

Udruga Centar fizio gym

Udruga Najsretnija beba Hrvatska

Lana Novota

Josipa Bubaš

Kuća od priča

Evenio

Čitaj svojoj bebi

Mamino sunce

Ergobaby Hrvatska

Besafe Hrvatska

Udruga Moć spoznaje

Relax kids 4 all

Fora priča

Odgojitelji u akciji

Sara Novak

Anđela Jelić

Supermame

Roditelji sa svrhom

Klub učenja Education Lab Split

Centar za reproduktivno mentalno zdravlje

Doula Sanja

Puteljak

NeuroArt

Sinapsus

Terapijsko roditeljstvo

Dario Antić

Andreja Grbeš Perić

Senzogym

Rebeka Bulat

Razvoj bez tabua

Marta centar

Edulist

Hara pedagogija

Mind Ability naklada

Funkcionalna medicina